Fedezd fel a specialty kávé világát magyar kávépörkölőnktől! Kóstold meg a One Eleven Roastery filter és eszpresszó pörkölési stílusait – baristáink kedvencei most elérhetőek!

Saját márkás kávé

Hozd létre saját márkád egyedi kávéját a One Eleven csapatával! 

Mint a specialty kávé szegmens úttörői, mi, a One Eleven Roastery, elsőként indítottuk el a white label és private label kávépörkölési szolgáltatásokat Magyarországon.

Számos partnerünkkel közösen fejlesztettük ki azokat az egyedi kávékat, amelyek ma már piacvezetőként vannak jelen. Legyen szó filter vagy eszpresszó pörkölési stílusról, tapasztalt baristáink és pörkölő mestereink segítenek abban, hogy a te sajátmárkás kávéd is a siker útjára lépjen. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és lépj kapcsolatba velünk, hogy együtt valósítsuk meg a kávéálmaidat!

 

Indítsd el sajátmárkás kávédat a One Eleven csapatával! 

Mi vagyunk az elsők akik kezdetektől tökéletesítették az egyedi kávék megalkotásának folyamatát. Mi megvalósítottuk a specialty szegmensben és elhoztuk a white label és private label kávépörkölési lehetőségeket.

Büszkék vagyunk arra, hogy számos partnerünkkel közösen értünk el sikereket. Csatlakozz hozzánk, és alkossuk meg együtt a te márkád egyedi ízvilágát!