Rinaldo de Castro Junqueria (más néven Pipoca) a 280 hektáros Fazenda Furnas tulajdonosa. Gazdaságában 200 hektárt ültettek be kávénövénnyel. Yellow Bourbon, Yellow Catucai, valamint Yellow és Red Catuai variánsokat termeszt és banán is nő a farmján. Rinaldo dédapja napszámos volt egy kávéfarmon, és a nagyapja volt az első a családban, aki birtokolt egy kávéfarmot, amelyet később tovább örökített a családban.
Rinaldo édesapja miután megörökölt egy darabot apja földjéből, több évnyi átlagos minőségű brazil kávé termesztése után a specialty kávék világa felé fordította figyelmét. Ez a döntés inspirálta Rinaldót és apját az eredeti farm eladására és egy teljesen új területbe való befektetésre. Ezen a földdarabon van a Fazenda Furnas, amely egy 100 éves telek, jobb termékenységi potenciállal. Rinaldo kezdetben mérnöki karriert folytatott, de visszatért a családi kávéüzlethez, és az 1990-es évek eleje óta kávétermesztéssel foglalkozik. Először nem állt szándékában a családi üzlethez csatlakozni, azonban amikor édesapja felhívta hosszú betegeskedése miatt, visszatért a farmra. Rinaldo meglepődött, hogy milyen gyorsan beleszerette a kávéba, és szenvedélye miatt erősödött hírneve és elismertsége is. A helyi kávétermelők szövetkezetének elnökévé választották (COCARIVE), és több Cup of Excellence verseny döntőse is lett. A Fazenda Furnas volt az egyik első mosóállomás, amely kísérletezett Pulped Natural feldolgozási móddal.