ALKOTÁS
A One Eleven nem csupán egy specialty kávépörkölő, hanem egy egyedi koncepció, kreatív tudással és őszinte szakmai hitvallással ötvözve.
Hisszük, hogy erősségünk az ízekkel és emberekkel való kapcsolatunkban rejlik, ami a legjobb kombináció a tökéletes kávé megalkotásához.
A single origin kávéinkon túl 111 koncepció megalkotására, vagyis 111 olyan specialty kávé pörkölésére vagyunk hivatottak, 111 személy vagy “gasztro” partner részére, akinek a munkássága és eredményei előtt tisztelgünk. A koncepció maga a kreatív együttműködés, mely folyamatnak a végeredménye egy közösen megálmodott kávé, ami egy közös üzenetet, hitvallást is hordoz magában.
KI – MIT – MIKOR – HOL – MIÉRT?
Attila partnereink részére a szakmai konzulens, illetve kiemelt projektek ötletgazdája és projektmenedzsere nem csak Magyarországon.
Ezen kívül Attila a Head Roasterünk és az Education Department vezetője is.
Kata, mint üzleti és marketing tanácsadó fontos szerepet tölt be a márkaépítésben, a kommunikáció illetve az üzletstratégia kialakításában.
MOLNÁR ATTILA
Attila a szakmai vezetőnk és kreatív ötletgazdánk. Már 15 éve élete és hivatása a kávé.
Pályafutását baristaként kezdte, az évek során a szakmai ranglétra számos fokát végigjárta. Már karrierje elején indult a magyar barista bajnokságon (HBC- Hungarian Barista Championship) és egy év elteltével a világbajnokságra is kijutott (WBC – World Barista Championship). Attila négyszer szerezte meg a magyar bajnoki címet (2008, 2009, 2010, 2012), ám az élete nagy fordulatot akkor vett, amikor 2009-ben, Atlantában a világbajnokságon döntős helyezést ért el. Magyar versenyző azelőtt és azóta sem jutott a barista világbajnokság döntőjébe.
Azóta Attila több szakmai lehetőséget is kapott, és mai napig aktív és ismert résztvevője a nemzetközi kávés életnek.
Miután abbahagyta a versenyzést, részt vett számos verseny zsűrizésében, érzékszervi bíraként is. Mivel hasznos tudást és tapasztalatot szerzett a versenyzéssel, megnyitotta saját oktatótermét Budapesten, ahol hobbi és professzionális baristák ismerkedhettek meg a specialty kávé világával. Az akkoriban még kicsinek számító, budapesti specialty közösség kedvelt helyszínévé vált, így számos közösségi programnak adott helyet. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2012 nyarán nyitotta meg saját kávézóját, a Tamp and Pull Espresso Bart, amely az első specialty kávézók egyike volt akkoriban Budapesten. A siker ennél a projektnél sem maradt el, hiszen a Tamp and Pullt azóta is számos külföldi és hazai sajtó méltatta (pl. CNN és a The Guardian online ajánlása). A Czuczor utcai egység háromszor nyerte el a legjobb magyar kávézó címet (Dining Guide), de több toplistán is szerepel évről-évre. A siker titka szerintünk a hitvallásunkban rejlik, miszerint a lényeg a kávé, a barista és a szakértelem.
2011-ben Attila lett az angol Has Bean márka magyarországi forgalmazója, mely a magyar kávéforradalom egyik fontos szereplőjének bizonyul. A barátság Steven Leightonnal, a Has Bean tulajdonosával záloga a mai napig sikeres üzleti kapcsolatunknak. Attila ma már olasz Victoria Arduino (Nuova Simonelli) eszpresszó gépnek is az itthoni képviselője, így a pörkölő indításával A-tól Z-ig el tudja látni partnereit professzionális eszközökkel, saját specialty kávéval és szaktudással. Attila emellett több, mint 5 éve nagyobb hazai és nemzetközi vállalatok, illetve márkák szaktanácsadását is végzi.
Attilát a Forbes magazin egy 2017-es különkiadásában azon személyek közé sorolta, akik “Budapestet a világ legjobb városává tették”.
CSESZNÁK KATA
Kata irányítja a pörkölő marketing kommunikációját. 2005 óta szakmai pályafutása és privát szenvedélye által is több ponton kapcsolódott a gasztronómiához. Munkája során több kiemelkedő, prémium márkát is menedzselt (pl.: Monin, Costa Coffee és a Tamp and Pull kávézók)
ZACHÁR BARBARA
Barbara cégünk Operation Managere, aki az iroda mindennapi működéséért felel, és a legkomplexebb feladatokat is magabiztosan kezeli. Több multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalatot vezetői és igazgatói pozíciókban, így hatalmas szakmai tudással gazdagítja csapatunkat. Érdekesség, hogy Barbara nemcsak az üzleti életben kiváló, hanem a sportban is kimagasló teljesítményt nyújtott: profi szinten kosárlabdázott, és a mai napig edzőként is tevékenykedik. Mindezek mellett szereti a jó kávét, kedvenc itala az eszpresszó és a flat white, amely energiát ad neki a mindennapi kihívásokhoz.
GERVAI JÁNOS
Jani országosan ismert sommelier és borász, akinek szakértelme és hírneve messze földön elismert. Mostanra azonban tehetségét partnereink szolgálatába állította mint Sales Manager, segítve őket a legjobb termékek kiválasztásában. Jani rendszeresen látogatja partnereinket, tanácsokat ad, és biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségű borok kerüljenek az asztalra. Elkötelezettsége és meggyőzőképessége révén mindenki biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja, ha Jani támogatására támaszkodik.
AKÓCS LEVENTE
Levit mindenki ismeri, ő egy igazi budapesti barista legenda, aki a Tamp & Pull Espresso Bar head baristájaként szerzett hírnevet. Nálunk ő felelős partnereink oktatásáért és tréningjeikért, biztosítva, hogy mindenki a lehető legmagasabb szintű barista tudást sajátítsa el. Levi emellett a kávés rendezvényeink oszlopos tagja, ahol szenvedélyével és szakértelmével lenyűgözi a résztvevőket. Akár egy kávés eseményen, akár a hétköznapokban találkoztok vele, biztos lehettek benne, hogy Levi minden alkalommal a legjobbat nyújtja.