ALKOTÁS
A One Eleven nem csupán egy specialty kávépörkölő, hanem egy egyedi koncepció, kreatív tudással és őszinte szakmai hitvallással ötvözve.
Hisszük, hogy erősségünk az ízekkel és emberekkel való kapcsolatunkban rejlik, ami a legjobb kombináció a tökéletes kávé megalkotásához.
A single origin kávéinkon túl 111 koncepció megalkotására, vagyis 111 olyan specialty kávé pörkölésére vagyunk hivatottak, 111 személy vagy “gasztro” partner részére, akinek a munkássága és eredményei előtt tisztelgünk. A koncepció maga a kreatív együttműködés, mely folyamatnak a végeredménye egy közösen megálmodott kávé, ami egy közös üzenetet, hitvallást is hordoz magában.
KI – MIT – MIKOR – HOL – MIÉRT?
Attila partnereink részére a szakmai konzulens, illetve kiemelt projektek ötletgazdája és projektmenedzsere nem csak Magyarországon.
Ezen kívül Attila a Head Roasterünk és az Education Department vezetője is.
Kata, mint üzleti és marketing tanácsadó fontos szerepet tölt be a márkaépítésben, a kommunikáció illetve az üzletstratégia kialakításában.
MOLNÁR ATTILA
Attila a szakmai vezetőnk és kreatív ötletgazdánk. Már 15 éve élete és hivatása a kávé.
Pályafutását baristaként kezdte, az évek során a szakmai ranglétra számos fokát végigjárta. Már karrierje elején indult a magyar barista bajnokságon (HBC- Hungarian Barista Championship) és egy év elteltével a világbajnokságra is kijutott (WBC – World Barista Championship). Attila négyszer szerezte meg a magyar bajnoki címet (2008, 2009, 2010, 2012), ám az élete nagy fordulatot akkor vett, amikor 2009-ben, Atlantában a világbajnokságon döntős helyezést ért el. Magyar versenyző azelőtt és azóta sem jutott a barista világbajnokság döntőjébe.
Azóta Attila több szakmai lehetőséget is kapott, és mai napig aktív és ismert résztvevője a nemzetközi kávés életnek.
Miután abbahagyta a versenyzést, részt vett számos verseny zsűrizésében, érzékszervi bíraként is. Mivel hasznos tudást és tapasztalatot szerzett a versenyzéssel, megnyitotta saját oktatótermét Budapesten, ahol hobbi és professzionális baristák ismerkedhettek meg a specialty kávé világával. Az akkoriban még kicsinek számító, budapesti specialty közösség kedvelt helyszínévé vált, így számos közösségi programnak adott helyet. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2012 nyarán nyitotta meg saját kávézóját, a Tamp and Pull Espresso Bart, amely az első specialty kávézók egyike volt akkoriban Budapesten. A siker ennél a projektnél sem maradt el, hiszen a Tamp and Pullt azóta is számos külföldi és hazai sajtó méltatta (pl. CNN és a The Guardian online ajánlása). A Czuczor utcai egység háromszor nyerte el a legjobb magyar kávézó címet (Dining Guide), de több toplistán is szerepel évről-évre. A siker titka szerintünk a hitvallásunkban rejlik, miszerint a lényeg a kávé, a barista és a szakértelem.
2011-ben Attila lett az angol Has Bean márka magyarországi forgalmazója, mely a magyar kávéforradalom egyik fontos szereplőjének bizonyul. A barátság Steven Leightonnal, a Has Bean tulajdonosával záloga a mai napig sikeres üzleti kapcsolatunknak. Attila ma már olasz Victoria Arduino (Nuova Simonelli) eszpresszó gépnek is az itthoni képviselője, így a pörkölő indításával A-tól Z-ig el tudja látni partnereit professzionális eszközökkel, saját specialty kávéval és szaktudással. Attila emellett több, mint 5 éve nagyobb hazai és nemzetközi vállalatok, illetve márkák szaktanácsadását is végzi.
Attilát a Forbes magazin egy 2017-es különkiadásában azon személyek közé sorolta, akik “Budapestet a világ legjobb városává tették”.
CSESZNÁK KATA
Kata irányítja a pörkölő marketing kommunikációját. 2005 óta szakmai pályafutása és privát szenvedélye által is több ponton kapcsolódott a gasztronómiához. Munkája során több kiemelkedő, prémium márkát is menedzselt (pl.: Monin, Costa Coffee és a Tamp and Pull kávézók)
ZACHÁR BARBARA
Barbara cégünk Operation Managere, aki az iroda mindennapi működéséért felel, és a legkomplexebb feladatokat is magabiztosan kezeli. Több multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalatot vezetői és igazgatói pozíciókban, így hatalmas szakmai tudással gazdagítja csapatunkat. Érdekesség, hogy Barbara nemcsak az üzleti életben kiváló, hanem a sportban is kimagasló teljesítményt nyújtott: profi szinten kosárlabdázott, és a mai napig edzőként is tevékenykedik. Mindezek mellett szereti a jó kávét, kedvenc itala az eszpresszó és a flat white, amely energiát ad neki a mindennapi kihívásokhoz.
KOVÁCS ANDOR
Andor vezeti a kávépörkölő üzemünket, ahol a fő feladatai közé tartozik a rendelt kávé frissen pörkölése, a logisztikai folyamatok irányítása, valamint a termelési és beszerzési feladatok kezelése. Pályafutását nálunk Roastery Assistantként kezdte, de szakmai elhivatottságának és kitartásának köszönhetően mára Head Roaster és üzemvezetői pozícióban dolgozik. Andor igazi szenvedéllyel viseltetik a gasztronómiai rendezvények iránt, ahol szívesen megosztja kávéval kapcsolatos tudását. Napi két liter filter kávét és 3-4 eszpresszót fogyaszt, így valódi kávészakértőként mindig találkozhattok vele főbb rendezvényeinken, ahol szívesen beszélget a kávé világáról.
BAKOS DÁNIEL
Dani felelős a customer support munkakörért, ahol mindig készségesen segít ügyfeleinknek bármilyen kérdésben vagy problémában. Emellett gyakran találkozhattok vele specialty kávézónkban is, ahol szenvedéllyel és tiszta szívvel készíti el nektek a választott specialty kávéinkból a legfinomabb italokat. Dani elkötelezettsége és lelkesedése nemcsak a vendégek kiszolgálásában, hanem a kávé iránti szeretetében is megmutatkozik, így minden találkozás vele egy élmény lesz kávézóinkban.
GERVAI JÁNOS
Jani országosan ismert sommelier és borász, akinek szakértelme és hírneve messze földön elismert. Mostanra azonban tehetségét partnereink szolgálatába állította mint Sales Manager, segítve őket a legjobb termékek kiválasztásában. Jani rendszeresen látogatja partnereinket, tanácsokat ad, és biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségű borok kerüljenek az asztalra. Elkötelezettsége és meggyőzőképessége révén mindenki biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja, ha Jani támogatására támaszkodik.
AKÓCS LEVENTE
Levit mindenki ismeri, ő egy igazi budapesti barista legenda, aki a Tamp & Pull Espresso Bar head baristájaként szerzett hírnevet. Nálunk ő felelős partnereink oktatásáért és tréningjeikért, biztosítva, hogy mindenki a lehető legmagasabb szintű barista tudást sajátítsa el. Levi emellett a kávés rendezvényeink oszlopos tagja, ahol szenvedélyével és szakértelmével lenyűgözi a résztvevőket. Akár egy kávés eseményen, akár a hétköznapokban találkoztok vele, biztos lehettek benne, hogy Levi minden alkalommal a legjobbat nyújtja.