Coffee in Good Spirits

Rendelhető
Coffee in Good Spirits
Helyszín

Coffee and Good Spirit azaz a kiváló kávé és a legnemesebb alkohol párosítások világa!

Részletek

Attila több mint 23 éve szoros kapcsolatban áll a Cocktail világával. Karrierjét a Cocktail világban kezdte és azt versenyszerűen űzte. Továbbá a Francia MONIN syrup gyártó cégnek volt több mint 5 évig a BRAND DEVELOPMENT & COFFEE INOVATION DIRECTOR-a, így élete része volt a naprakész bárkultúra. Attila barista versenyzői karrierjében megjegyezendő, hogy kiemelkedő volt a kreatív italjai miatt és meg tudja osztani a klasszikus és naprakész trendekkel felvértezett receptúrákat és "pairing" technikákat.

 

Ajánljuk kezdő baristáknak, kávékedvelőknek, otthoni kávé fogyasztóknak és mindenkinek, aki kíváncsi a gyakorlati tapasztalatokra egy négyszeres barista bajnok látószögéből.

 

A képzés ára tartalmazza mindkét napon az ebédet és frissítőt, illetve a részvevők egy csomag specialty kávét kapnak ajándékba. Szállás igény esetén az info@oneeleven.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól, de ezt a Covid-19 helyzetre való tekintettel rugalmasan kezeljük.

Képzéseinket a jelenleg hatályos jogszabályok szerint tartjuk.

 

Vásárlás után kérjük a molnar.attila@oneeleven.hu email címen regisztráld be a vouchered és egyeztess időpontot.

Molnár Attila Egyéni Vállalkozó közreműködésével.

Adatok
Cikkszám
WKEX02
Tömeg
40 g/db
Hasonló termékek