Wilfa Uniform WSFBS-100B Kávéőrlő

Nincs raktáron
Wilfa Uniform WSFBS-100B Kávéőrlő

Wilfa Uniform WSFBS-100B kávéőrlőt, a filterkávé iránt rajongóknak fejlesztették ki. Az elektromos őrlő tetején egy 0,1 g pontosságú mérleg is helyet kapott, hogy még praktikusabban kiszolgálhassa a filterkávé szerelmeseinek igényeit.

Részletek

A Wilfa Uniform egy automatikus kávédaráló, amelyet Tim Wendelboe - a 2004-es Barista Világbajnok, a 2005-ös Világkupa Kóstoló Bajnoka és az év többszörös Nordic Roaster - együttműködésével fejlesztettek ki. A készülék otthoni használatra készült, tökéletes a kezdőknek, valamint a tapasztalt kávé rajongóknak is. Ezt a darálót azért készítették, hogy minden nap legjobbat hozza ki kávéjából!

Előnyei között megemlíthetjük a széles őrlési beállításait (különösen ajánlott az öntési módszerekhez, de eszpresszóhoz is használható), a beépített mérleget és a pontos lapos .

Használat
Különösen az filteres módszerekhez ajánljuk, de eszpresszóhoz is megfelelő. Az őrlés beállításának módosításához egyszerűen fordítsa el a felső elemet. A skála 41 könnyen olvasható beállítást kínál.

A darálónak csak egy be- / kikapcsoló gombja van. A készülék automatikusan kekapcsol, amikor úgy érzi, hogy a garatban nincs több szemes kávé.

Felépítése
A gyertya acélból és alumíniumból készül. A dizájn egyszerűségével meghökkent. Elegáns és minimalista. Felkelti a figyelmét anélkül, hogy uralná a belső teret. Igazán szép és praktikus kiegészítője a konyhának.

A darálóban használt motor szándékosan meglehetősen lassú. Ez nem hátrány, hanem előny - megakadályozza a kávé túlmelegedését.

Az őrölt kávé konténere rozsdamentes acélból készült. Megakadályozza a statikus hatást, így a kávépor nem hull a konyhapultra.

Mérleg
A kávébab tartály fedele egyidejűleg egy LED-kijelzővel ellátott mérleg, amelynek mérési pontossága 0,1 g. Kompatibilis egy speciális alkalmazással Bluetooth-on keresztül. Itt talál tippeket és recepteket a rendkívüli kávéhoz, amelyet Tim maga fejlesztett ki.

Pengék
A Wilfa lapos, 58 mm-es rozsdamentes acél sorjáit helyezte a darálóba, amelyek nagyobb pontosságot nyújtanak, mint a kúpos sorjak.

Nagyon könnyű hozzáférni a sorjáihoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy lecsavarja a daráló felső részét.

 

Motor: 130W
Szín: Fekete
41 fokozatú finomság állítás
0,1 g pontosságú mérleg
Bluetooth kapcsolat
Iphone, Android applikációk
Kés: 58 miliméteres, síktárcsás kialakítású
250 grammos babtartály
Méretei:  378 mm magas, 200 mm átmérő
Kompakt méret, 4 kilogrammos tömeg

Adatok
Cikkszám
WSFBS-100B
Tömeg
4,32 kg/db
Hasonló termékek