Baratza Sette 30 AP

Rendelhető
Baratza Sette 30 AP
Baratza Sette 30 AP
Baratza Sette 30 AP
Baratza Sette 30 AP

A 30 AP a Baratza Sette sorozat legújabb darálója, tökéletes megoldás, ha jó ár-érték arányt keresünk. Különösen azok számára készült, akiknek fontos a következetes és kiváló minőségű eszpresszó őrlés otthon. Az új gyártó technológiáján alapuló mechanizmus rendelkezik a forgó külső és a rögzített belső sorjával. Megkétszerezi a részecskék hatékonyságát és hasonlóságát, ami közvetlenül magasabb kávéextrakciót jelent.

 

Burrs
A 40 mm-es acél kúpos sorja 3,5–5,5 gramm őrleményt eredményez, csökkentett finom mennyiségű (az őrlési beállítástól függően) másodpercenként. A gyártó a burrs optimális kihasználását pár évre becsülte. A sorjázás eltávolításának és felszerelésének könnyed rutinja miatt a tisztítás nagyon egyszerű. Ráadásul kompatibilis a BG (Brew Grind) sorjafajtákkal, amelyeket fel lehet cserélni az alapértelmezettekkel.

Őrlés beállítása
A Sette 30 AP makróbeállítással rendelkezik, 30 lépésnyi őrlési méretet kínálva. Az őrlés méretének széles választéka lehetővé teszi az ízletes eszpresszók főzését, valamint olyan kézi főzéseket, mint a csepegtető, az Aeropress vagy a Chemex.

Tervezés és üzemeltetés
A Sette 30 egy egyszerű, elülső panelre szerelhető, könnyen olvasható háttérvilágítású LED kijelzővel rendelkezik. A felhasználó manuálisan beállítja az őrlés idejét .1 másodpercre. Egyszerűen nyomja meg a start gombot, és a Sette automatikusan biztosítja a pontos adagolást.
Maga a daráló modernnek tűnik, kompakt, fém és műanyag elemekkel. Méreteinek köszönhetően a Sette 30 AP bármilyen konyhapultra vagy akár a legszorosabb kávézó sörözőjére is alkalmas.

Részletek

Súly: 3.2 kg

Méret: 13 x 38 x 24 cm

Burrs: Ø 40 mm eddzett acél - kúpos 

Grind beállítás: 30 lépte

Sebesség: 3,5 – 5,5 g/s

Babtartály: 300-400 g

Tartály: 160 g 

Élettartam: 300Kg

Adatok
Cikkszám
BAR01
Tömeg
3,8 kg/db
Hasonló termékek