Fedezd fel a specialty kávé világát magyar kávépörkölőnktől! Kóstold meg a One Eleven Roastery filter és eszpresszó pörkölési stílusait – baristáink kedvencei most elérhetőek!

SAJÁT FEJLESZTÉSEK

Üdvözlünk a One Eleven Kávépörkölő innovációs oldalán, ahol a specialty kávé készítéséhez új megközelítéseket kínálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk egyedi kávékészítő eszközeinket, amelyeket a Molnár Attilaszakmai tapasztalatára alapozva, közösen fejlesztettünk a Csonka és Fiai Kft.-vel, valamint a világhírű amerikai Chemex-szel együttműködésben.

Ezek a különleges üveg filterkávé készítők tökéletes választások mind az amatőr kávérajongók, mind a profi baristákszámára. A letisztult dizájn és a precíz kivitelezés garantálja, hogy minden csésze kávé egyedi élményt nyújtson. Fedezd fel a kávékészítés új dimenzióit saját fejlesztésű eszközeinkkel, és emeld a kávézás élményét egy magasabb szintre!

3 termék 1 3

Ismerd meg a világhírű Chemex kávékészítőt, amely az amerikai kávékultúra egyik ikonikus eszköze. Az 1941-ben kifejlesztett Chemex letisztult, elegáns dizájnjával és egyedülálló kávékészítési módszerével világszerte elismert. Ez az üveg filterkávé készítő nem csupán egy eszköz, hanem a specialty kávé készítésének egyik művészi megközelítése, amely tökéletes ízprofilt eredményez minden csészében. Fedezd fel a Chemex által nyújtott kávézás különleges élményét!