Fedezd fel a specialty kávé világát magyar kávépörkölőnktől! Kóstold meg a One Eleven Roastery filter és eszpresszó pörkölési stílusait – baristáink kedvencei most elérhetőek!

COLD BREW ESZKÖZÖK

Üdvözlünk a One Eleven Kávépörkölő cold brew világában, ahol a hidegen készített specialty kávé egy új, frissítő dimenzióját kínáljuk. Cold brew kávéinkat gondosan válogatott alapanyagokból készítjük, melyeket a legjobb termőterületekről szerzünk be. Az alacsony hőmérsékleten történő hosszú áztatás során a kávé minden finom ízjegye és aromája kiemelkedik, így egy igazán lágy, mégis intenzív kávéélményt biztosítva. Fedezd fel cold brew kínálatunkat, és tapasztald meg, hogyan válik a nyár egyik legkedveltebb italává!

Merülj el a cold brew kávézás világában, és élvezd a hosszan áztatott specialty kávé frissítő élményét! Legyen szó egy fárasztó nyári nap lezárásáról, vagy egy hűsítő frissítésről, cold brew kávéink mindig tökéletes választásnak bizonyulnak. Válaszd ki kedvenced, és tapasztald meg a magyar kávépörkölő szakértelmét minden egyes kortyban! Ha kérdéseid vannak a készítéssel vagy választással kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk – segítünk, hogy megtaláld a számodra legideálisabb kávéélményt.