Fedezd fel a specialty kávé világát magyar kávépörkölőnktől! Kóstold meg a One Eleven Roastery filter és eszpresszó pörkölési stílusait – baristáink kedvencei most elérhetőek!

ESZKÖZÖK ÉS GÉPEK

A tökéletes specialty kávé elkészítéséhez nem csupán a legjobb minőségű kávé szükséges, hanem a megfelelő eszközök és gépek is. Egy kiváló csésze kávé megalkotásához elengedhetetlen, hogy legyen kéznél minden, amire szükséged lehet: kávé örlő, eszpresszó gép, mérőeszközök, szűrők, és persze az elengedhetetlen barista eszközök. Webshopunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy otthon is profi módon készítsd el kedvenc italodat.

Minden eszközünk és gépünk Molnár Attila, a barista és magyar kávépörkölő mester gondos válogatása alapján került kiválasztásra. Így biztos lehetsz benne, hogy minden termékünk megfelel a legmagasabb elvárásoknak, és segít abban, hogy a kávézás élménye a lehető legjobb legyen.

Fedezd fel kínálatunkat, és szereld fel konyhádat a legjobb minőségű eszközökkel és gépekkel, amelyekkel a kávékészítés valódi művészetté válik!

Ha esetleg a kiválasztott eszköz vagy gép nincs éppen készleten, ne aggódj! Jelezd nekünk az igényedet, és mi rövid határidőn belül beszerezzük számodra. Célunk, hogy minden szükséges eszközt biztosítsunk a tökéletes **specialty kávé** élményhez, így mindig számíthatsz ránk, ha valamire szükséged van. Lépj velünk kapcsolatba, és mi gondoskodunk róla, hogy minél hamarabb élvezhesd új kedvenc eszközödet!