3 az 1-ben főzés: Áztatás, levegőztetés és nyomás kombinálódnak kivételes, egyedülálló íz és sokoldalúság érdekében. Készíts amerikai, hidegkávét, espresso stílusú és latté kávét, mindezt körülbelül egy perc alatt.
Kísérletezz a hőmérséklettel, őrlési mérettel és áztatási idővel, hogy saját 3 az 1-ben ízvilágodat teremtsd - gazdag, mint az espresso, sima, mint egy csepegtetős kávé és testes, mint egy francia sajtpresz készítése.
Gyors áztatás: A préselők általában nem tartalmazzák a szűrést, de a miénk igen. Most már használhatsz finomra őrölt kávét is, amely gyorsabban főz és kevesebb savanyúságot, keserűséget és durvábbat eredményez.
Légnyomás: Egyedi nyomásgyakorló rendszerünk enyhe nyomást alkalmaz a víz átvezetéséhez a őrleményeken, levegőztetve és kivonva csak a legtisztább, legfrissebb ízeket, egy csészéért, amely testtel és lezárással rendelkezik, amelyet általában nem találnak a kávéban.