Master Class

Nincs raktáron
Master Class
Helyszín

Egy sűrű, átfogó képzés Molnár Attila négyszeres barista bajnoktól, érthetően mindenről, amivel a specialty kávé világában találkozhatsz. Mindez a személyes nézőpontjával és tapasztalatával vegyítve.

Részletek

A képzést kávéismerettel indítjuk, így betekintést nyerhetsz a kávé farmerek életébe, megismerkedhetsz a kávé fajtákkal és termőterületeivel, a különböző feldolgozási módokkal. A víz kémiáját is megismerheted, különböző oldott anyag tartalmú vizeket kóstolunk, megtanulod a kávékóstolási protokollt, tematikát és fejlesztjük a kávé felismerési képességedet, majd a pörkölésbe is betekintést nyerhetsz. A filterkávé eszközök működését is megismerheted, a hideg és a meleg technikákkal egyaránt. A tökéletes espresso készítésének minden fontos részletét megtanulod, egészen a gépismerettől indulva. Utolsó pontként pedig a latte art minta öntés technikáját gyakoroljuk.

 

Ajánljuk kezdő baristáknak, kávékedvelőknek, otthoni kávé fogyasztóknak és mindenkinek, aki kíváncsi a gyakorlati tapasztalatokra egy négyszeres barista bajnok látószögéből.

 

A képzés ára tartalmazza mindkét napon az ebédet és frissítőt, illetve a részvevők egy csomag specialty kávét kapnak ajándékba. Az első napot pedig exkluzív alkoholkóstolóval zárjuk. Szállás igény esetén az info@oneeleven.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól, de ezt a Covid-19 helyzetre való tekintettel rugalmasan kezeljük.

 

Képzéseinket a jelenleg hatályos jogszabályok szerint tartjuk.

 

Vásárlás után kérjük a molnar.attila@oneeleven.hu email címen regisztráld be a vouchered és egyeztess időpontot.

Molnár Attila Egyéni Vállalkozó közreműködésével.

Adatok
Cikkszám
WKEX01
Tömeg
40 g/db
Hasonló termékek