Acaia Pearl S Model Mérleg Fekete 2022

VAN
Raktárkészlet:
Acaia Pearl S Model Mérleg Fekete baristaknak
130 810 Ft

Az Acaia Pearl S egy professzionális minőségű mérleg, amelyet kifejezetten az öntési módszerekhez terveztek. Tökéletes kávé szakemberek, kávézók és otthoni baristák számára.

Részletek

A Pearl S figyelemmel kíséri a kávé és a kávé főzésének idejét, és Bluetooth-kapcsolatot kínál. Új funkciói között megtalálható még az áramlási sebesség figyelése, a kávéfőzési útmutató (hozzáférés a kávé receptjeihez + saját irányelvek mentése), 3000 g kapacitás, jobb reagálókészség és az optimális olvashatóság a napfényben.

Tervezés: Termékeink egyszerű és letisztult kialakítása mögött a részletekre és a minőségre való odafigyelésünk áll. Minden darabot kézzel építünk és kalibrálunk, hogy tartósak legyenek. A megfelelő méreteknek (160 mm x 160 mm x 32 mm) köszönhetően a mérleg tökéletes minden öntési módszerhez, valamint portafilterek mérlegeléséhez.

Jellemzők:

  • Idő, súly, víz áramlása - ezeket egyszerre lehet ellenőrizni. A legegyedibb mindenképpen a víz áramlási sebessége, amely lehetővé teszi az öntés gyakorlását és a nagyobb konzisztencia elérését. Ezenkívül javult az érzékenység és a maximális kapacitás 3000 g-ra nőtt, 0,1 g-os lépésekben.
  • Bluetooth kapcsolat - Az Acaia egy olyan alkalmazást (iOS és Android) kínál, amely több funkciót biztosít. Valós időben megjelenítheti a paramétereket, és használhatja a főzési útmutatót.
  • Brewguide - kávé recepteket tölthet le, menthet el és oszthat meg. Egyszerűen használja az alkalmazást az okostelefon csatlakoztatásával a mérleggel, és lépésről lépésre látni fogja az irányelveket a mérleg kijelzőjén. Tökéletes megoldás kávé amatőrök és szakemberek számára.
  • 7 üzemmód - különféle kávéfőzési igényekhez tervezett főzési módok. Tartalmazza a mérést, a kettős kijelzőt, a portafiltert, az eszpresszót, az öntést, a Flowrate Practice-t, a Brewguide-ot.
  • Újratölthető USB tápegység - zöldebb alternatív áramforrás.
  • Optimalizált olvashatóság a napfényben - optimalizált kijelző fényereje a jobb kültéri láthatóság érdekében.

A csomag tartalma:

  • Acaia Pearl S kávé mérleg x 1
  • Hőálló betét x 1
  • Micro-USB kábel x 1
Adatok
Cikkszám
PS004
Hasonló termékek