CHIPS

Történetünk

A kézzel készült chipsek – extra ropogósak és finomak egy különleges fűszerkeveréknek köszönhetően- egyfajta szenvedély John és John számára, két barát egy dél-angliai kisvárosból. John Farmer, foglalkozása szerint burgonyatermesztő, készíti a világ legjobb burgonyaszirmait, kiválasztott régi angol burgonyafajták felhasználásával.

A hámozatlan burgonyákat körültekintően átmossák, vastag szeletekre szelik és kézzel, magas minőségű napraforgóolajban kisütik. A másik John, John Sailor a világot járja újabb és újabb különleges fűszerek után kutatva, amikkel tovább finomíthatja a barátja által készített chipseket.

Az eredmény? Kifogásolhatatlan, prémium minőségű termékek. Természetes és rendkívül jó.

Nagy-Britanniában készült

A John & John chipseket nem csak olyan régi angol burgonyákból készítik, mint például a Lady Claire és a Lady Rosetta, hanem Anglián belül is állítják elő, mivel a chipsek előállításához használt ízletes krumplifajták csak itt találhatóak meg. Efelett a John & John kívánsága volt, hogy a régió különlegességeit használják fel. Ilyenek például az Aspall Cyder díjnyertes almaecete, vagy a kézzel készített cheddar sajt, melyet egy kis családi vállalkozás állít elő Suffolk-ban, ahol minden nemesített Guersney tehénnek szerető kezek adtak nevet.

Ezek, a “Mixed Roots” zöldségchipsekkel, egzotikus fűszerekkel, mint a malabári bors, az indiai chili, vagy a közel-keleti tengeri só karöltve a rendkívül gondos, alacsony hőmérsékletű előkészületekkel egy csodálatos eredményt adott: ropogós, aranybarna szirmok.

Természetes ígéret

Kiváló szirmaink nem csak rendkívül ropogósak és különösen ízletesek, hanem más előnyeik is vannak. A gondosan kiválasztott angol burgonyafajtákat vastagra szelve, magas minőségű napraforgóolajban sütik aranybarnára. Ezt követően egzotikus és regionális fűszereket felhasználva válnak kifinomultá. Eredményeképpen kapunk egy természetes, hagyományosan kézzel készített chipset.

De ez még nem minden: chipseink nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket, valamint GMO és gluténmentesek.

Ez a természetes ígéretünk”.

iF Packaging Design Award – Aranyérem

A zsűri kijelentése: "A csomagolás mély benyomást tesz klasszikus-tengerészeti stílusával és ütős feliratával, ami a régimódi betűszedést juttatja eszünkbe. A színes, valamelyest fantasztikus elemeket tartalmazó illusztrációk használata egyfajta autentikus, egyben modern hatást kelt.

Válassz a chipsek mellé minőségi frissítőink közül!