Ayla Bombe Washed 250g

Ayla Bombe  Washed 250g
11

Ország – Etiópia
Régió – Sidamo, Bensa District, Bombe Village
Termelő – Helyi Kistermelők
Feldolgozóállomás tulajdonosa: Faysel A. Yonis
Arabica Variáns – Heirloom
Feldolgozási mód – Mosott
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1950-2150 m

Véleményünk: Ezen mosott Etióp kávénk tökéletesen bemutatja az Sidamo régióra jellemző ízvilágot. Selymes textúrája mellett a mandarin és őszibarack édes gyümölcsössége jelenik meg amely karakteres florális jegyekkel párosul. Csészénkben a könnyed testesség mellett kiegyensúlyozott savasságot érezhetünk.

Ha hagyományosabb ízvilágú kávéinkra lennél kíváncsi, nézz rá Essential kávéinkra, ha pedig a prémium tételek kedvelője vagy, vess egy pillantást Fancy kávéinkra!

Details
Zöldkávé importőrünkkel karöltve idén újra elhoztuk Etiópiát. Per Nordby és a családi tulajdonban lévő Testi Trading együttműködése lehetővé teszi, hogy közelebb kerülhessünk az etiópiai termelőkhöz. Ayla Bombe feldolgozóállomás Sidamo régióban található, és kiemelkedő minőségű alapanyaggal lát el minket. A kávé a környező farmokon 1900-2150 méteres tengerszint feletti magasságban növekszik.
Az érett cseresznyét a környező Kebele Shentwene és Bombe településen élő kistermelőtől vásárolják, majd a szüret napján fel is dolgozzák. A nagy gondossággal előkészített gyümölcsöt magozás után 24-36 órán keresztül fermentálják, melyet 10-12 napos emelt ágyon történő szárítás követ.
Info
Article No.
OE07-k
Weight
250 g/db