SCA Brewing Proffessional

SCA Brewing Proffessional
Helyszín és Időpont

SCA Brewing képzési modul harmadik szintje melyen csak sikeres SCA Brewing Intermediate vizsgával rendelkező tanulok vehetnek részt.

 

Kérjük a tanfolyam megvásárlása előtt vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot a részletekkel és a szükséges előképzettséggel kapcsolatban!

 

Részletek

Függetlenül attól, hogy otthon, vagy a kávézóban szeretnéd a legtöbbet kihozni a kávéból, a Brewing modul a segítségedre lesz.

A kurzus bemutatja a különböző áztatásos és csepegtetős technikákat, és megvizsgáljuk a jó kávé elkészítéséhez szükséges nélkülözhetetlen paramétereket.

Bemutatjuk a digitális refraktométer és a SCA Brew Control Chart használatát is, melyet az összes professzionális kávézó a filterkávé receptjének tökéletesítéséhez használ.

 

A képzés végén a részvevők egy specialty kávé ”tasting packet” kapnak ajándékba.

 

SCA Brewing Level: 3

 

 

A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól, de ezt a Covid-19 helyzetre való tekintettel rugalmasan kezeljük.

Képzéseinket a jelenleg hatályos jogszabályok szerint tartjuk.

 

Vásárlás után kérjük a training@oneeleven.hu email címen regisztráld be a vochered és egyeztess időpontot.

Molnár Attila Egyéni Vállalkozó közreműködésével.

Adatok
Cikkszám
WKASC06
Hasonló termékek