Fazenda Paraiso 250g

Fazenda Paraiso 250g
3 200 Ft

Ország – Brazília
Régió – Cerrado Minero
Termelő – Pedro Veloso
Arabica Variáns – Yellow Catuai
Feldolgozási mód – Pulped Natural
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1066 m

Véleményünk: Ízjegyeiben csokoládé, mogyoró és mandula jellemzi. A kiegyensúlyozott aromavilág és enyhe savasság lágy utóízzel párosul. Kimagasló édessége miatt egy komplex élményt nyújt.

 

Amennyiben izgalmasabb, extravagánsabb kávéink is érdekelnek, nézd meg Special kávéinkat, illetve prémium Fancy kávé választékunkat!

Részletek

Egy újabb tételt hoztunk el nektek a brazíliai Minas Gerais régióból, amelyet joggal nevezhetünk a helyi kávétermesztés szívének. A Paraiso farm tulajdonosa Pedro Veloso és családja. Pedro egész éltében kávéval foglalkozott, és komolyan elkötelezte magát a minőségi termelés mellett. Napi rutinjához tartozik, hogy reggelente meglátogatja a farmokat, felügyeli a betakarítást és a feldolgozás folyamatát. Ennek az odafigyelésnek köszönhető, hogy a farm mind UTZ és Rainforest megbízhatósági minősítéssel rendelkezik. A kávé minősége mellett, Pedro számára fontos a mindennapi kapcsolattartás a partnereivel, ezért délutánjait az irodájában töltve személyesen fogadja azok hívásait.
A kávébabok a szüret után a lehető legnagyobb figyelmet kapják, ezért a pörkölés során mi is odafigyelünk arra, hogy megtartsák a testességüket és a termőterületre jellemző minőséget.

Adatok
Cikkszám
OE4
Tömeg
250 g/db